Kaos och kontroll

Stressad av min egen to do-lista

Jag börjar förbereda mig för att vara hemma ensam med barnen i helgen. Andreas skulle egentligen åkt ner på elitloppet i helgen med några kompisar. Men i och med Corona så blev det inget. De ska istället åka till en stuga i Vemdalen hela grabbgänget. Det innebär att jag är ensam med barnen i helgen.

Jag har redan förberett frysen med färdigstekta pannkakor, pyttipanna och potatisbullar. All mat som är enkel, går fort och som barnen tycker om. Är jag ensam behöver saker och ting flyta på.

Jag har därför gjort en to do-lista som jag vill bocka av innan helgen. På listan stod bland annat: steka pannkakor, dammsuga, dammtorka, städa badrummen, baka bröd, dammtorka, handla, byta lakan i sängarna. Jag har bockat av nästan allt på listan. Det sista ska handlas imorgon.

Även om jag snart bockar av denna to do-lista så har den stressat mig lite. Det har nästan känts som ett måste att bocka av allt. Som att det kommer skita sig i helgen annars. Jag vet att det kommer flyta lite bättre om saker redan är gjorda, men stressen innan har varit sådär.

Jag tror att jag behöver bli bättre på att bara ta det som det kommer. Strunta i om huset är skitigt. Nu ska jag i alla fall inte bocka av något mer ikväll. Nu blir det traktorer och Mario på tv. Förstår inte vad som är så roligt med det men men.

Love helt fast i Mario
Laddar för lek i helgen
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.