Kejti Ståhl

– NÅGON SORTS COMEBACK? –

Ja hörni, vad ska man säga? Eller i detta fallet skriva.
Mitt senaste inlägg publicerades 25:e januari och efter det känns det som att det hänt ungefär en miljon saker. Två dagar efter mitt förra inlägg fick vi veta att jag är gravid igen!(!) Vill man veta mer om hur det gick till när vi plussade kan man klicka HÄR

Och ja, sedan har veckor och månader liksom bara rullat på med allt vad det innebär. Jag har jobbat och pluggat och skapat (och skapar fortfarande) en bebis samtidigt som jag försöker bolla mamma- och familjeliv.
Jag har kommit av mig i skrivandet och mest uppdaterat på youtube eftersom jag tycker det är så roligt att uttrycka mig i rörlig bild. Men så för några veckor sedan blev jag sjukskriven och helt plötsligt började sakna bloggandet. Såå därför är jag här inne och skriver några rader!
Oklart huruvida det fortfarande är någon här inne och läser men hursomhelst kände jag ett sug efter att uppdatera här.

Just idag är det torsdag, i denna stund sen kväll som snart snuddar in på fredag. Erik och jag har spenderat ett par dagar på Ystad Saltsjöbad men är nu hemma igen hos vår stora lilla älskling <3
Imorgon väntar frukostbelastning hos barnmorskan och även vanlig kontroll. Ska bli spännande att se vad mitt sf-mått ligger på med tanke på att TUL visat att lillasyster ligger en bit under kurvan. Nu flödeskontroll och tillväxt blir på tisdag så vi hoppas att hon vuxit på sig lite tills dess 🙂 Förutom flöde och tillväxt ska vi även mäta cervix och kolla moderkakans placering – En full besiktning med andra ord haha.

Nej nu är det dags för mig att stänga ned och förhoppningsvis få några timmars sömn! Natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.