Kejti Ståhl

– STARKMAMMA! –

TIsdagskväll och jag har landat i soffan. Valther sover som vanligt till och från och jag har svarat på några sista mail för dagen.
Ett av mina mål inför 2019 är att försöka stänga av jobb efter en viss tidpunkt. Logga ut och bara försöka koppla av (eller lägga tiden på att springa fram och tillbaka till Valle hahah).
Idag har jag i alla fall varit i Osby och jobbat. Kört igång en ny termin StarkMamma och som vanligt känns det SÅ kul att vara igång igen 😀 Älskar verkligen mitt jobb! Vet att jag säger det ofta men det är ingen överdrift.
Efter Osby skulle jag egentligen kört vidare till Höör men fick en avbokning så kunde åka direkt hem till familjen istället.
Köpte med mig thaimat till middag och sen var njutet ett faktum!

Imorgon är det dags för Hässleholms mammor att köra igång och därefter följer en dag med PT-klienter och ”vanlig” gruppträning.

Nu ska jag försöka sätta på ett avsnitt av någon serie! God kväll!

 

Hann även med lite egen träning! Kroppen kändes dock inte helt hundra så blev 40 min av marklyft, pullups och armhävningar. Inte så bara egentligen, men kände att jag inte riktigt hade den vanliga kraften i kroppen. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.