Kejti Ståhl

– TILLBAKA TILL RUTINER –

Hej soliga torsdag!
Wow vilket väder det är just nu! Efter två dagar med storm så verkar vinden ha lugnat sig något och solen tittar fram.
Jag sitter på jobbet i Höör och har precis ätit lunch och jobbar lite administrativt. Vi har haft ytterligare en kaosnatt och även fast jag sovit på soffan och Erik tagit Valle så har jag nog inte fått ihop mer än några minuters sömn zzzzz.
Men på jobbet får jag per automatik mer energi eftersom jag håller igång, och när man tittar ut genom fönstret och möts av blå himmel och solsken så blir man dessutom ÄNNU piggare och gladare.

Undrar om det kommer bli någon mer vinter nu eller om det börjar vända mot vår redan? Känner mig lite ambivalent kring de känslorna. Vore mysigt med mer snö, samtidigt som jag också fått ett galet sug efter vårvärme och lättare kläder. Men en sak är i alla fall säker – Vädret gör som det själv vill!

Vart ville jag komma med detta inlägget? Hm.. Jo! Känns skönt att få köra igång det nya året! Hittills har 2019 börjat riktigt bra och nästa vecka drar jag igång ny StarkMamma-grupper och det ska bli SÅ kul! Längtar!
Jag älskar rutiner så ska bli skönt att komma igång med lite mer vardag igen. Dessutom borde vi få något form av besked angående förskola till Valther snart (vi har ansökt om plats till mars) så förhoppningsvis kommer det bli ännu tydligare rutiner i veckorna snart 🙂

Nej nu måste jag jobba vidare här! Hoppas ni har en fin torsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.