Kejti Ståhl

– JULKÄNSLA OCH EN TILLBAKABLICK –

Hej på er! Det har hunnit bli fredagskväll och återigen slås jag av hur snabbt tiden rusar på!
Det var länge sedan jag fick till ett inlägg här, och snart slår dagen över till lördag och med det även december. Hur sjukt?!

Vi går alltså in i årets sista månad. De sista dagarna av 2018.. Dagarna går långsamt men åren går fort.
Eller, egentligen går dagarna också i ett rasande tempo!

Så vad har hänt sedan sist? Jo det har varit det vanliga: Valther och jobb haha!
Ni som följer mig på youtube vet att det är i princip så dagarna ser ut för oss. Det är jobb och egen träning för min del, varvat med mammaliv med allt vad det innebär <3

Oj hoppsan! Jag försvann där en stund! Det är tur att det inte går att se hur lång tid det tar för mig att skriva dessa inlägg 😛
Valther vaknade så var tvungen att gå ifrån.. Erik började lägga honom kl 19, han somnade kl 20, nu är klockan 23 och han har på den tiden vaknat 9 gånger (hade först skrivit 8 gånger men så vaknade han igen precis när jag skulle ladda upp bilderna haha).

Hursomhelst, sidospår.

Jag har i alla fall otroligt mycket julkänsla detta året! Ska pynta lite i helgen men har redan tjuvstartat och smakat årets Blossa glögg och har sett tre julfilmer. Sååå mysigt! Älskar denna tiden på året!
I år känns det ännu mer speciellt eftersom V är större och mer medveten om allt som sker runt omkring. Ska bli oerhört intressant att se hur han reagerar på granen.. Kan tänka mig att det kommer bli mycket ”Nej inte..” osv haha.
Förra året låg han under granen i sitt babynest och tittade upp mot lamporna och glittret.
Han var ju inte en bebis som annars låg själv i sitt babygym eller på en filt och var nöjd men under granen kunde han ändå ligga i 5-10 min och titta så det var ju helt fantastiskt!
Så här såg det ut förra året – Vår lilla plutt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.