– LEDIG DAG – – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

– LEDIG DAG –

HEJ fredag!
Vilken härlig fredagskänsla jag har idag! Love it!
Även om jag är mammaledig till ungefär 50% så tycker jag ändå att det är riktigt härligt med helg. Dessutom så är jag faktiskt mammaledig på just fredagar så då brukar jag passa på att spendera så mycket kvalitétstid som möjligt med Valle <3

Vi började dock morgonen på Hässleholms sjukhus, på astma- och allergimottagningen där jag skulle göra lite nya tester och träffa min läkare. V var så himla duktigt och satt i vagnen bredvid. Gnagde på en tandborste en stund, och när det blev tråkigt fick han titta på Babblarna på min telefon.
Det förstår ju varenda kotte att det inte kan vara kul att bara sitta still och titta på (speciellt inte för en hnb) men jag är lättad över att det gick så bra 🙂

Efter det tog vi en kort sväng på stan! Lindex hade 20% på barnavdelningen så jag köpte ett par byxor till V och kan även hända att det blev en stickad tröja samt en skjorta till mig själv också. Var länge sedan jag köpte ett klädesplagg till mig själv och nu när man behöver klä sig i mer lager på lager så går de varma tröjorna åt.

Nu ligger Valther och vilar och jag passar på att blogga och vlogga haha. Nu när jag lägger ut nya vloggar onsdagar och söndagar så blir det inte like kaos-mycket material för mig att redigera och det är tacksamt!
Nu ska jag ta mig en bit mörk choklad och slappa en stund!

Hoppas ni har en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.