Kejti Ståhl

– TORSDAG –

Hej Torsdag!
Just nu sitter jag hemma i soffan. Valther sover i vagnen, jag äter en knäckemacka, sveper igenom mailen och har Sex & the city på i bakgrunden. Den serien är precis som Vänner för mig, jag kan se vartenda avsnitt om och om igen utan att tröttna haha.

Dagen idag började på gymmet med jobb, därefter hem och hämta hem V som var hos farmor och farfar. Hem och äta och gosa/leka (mest gosa idag dock efter han varit supertrött), sen ska jag tillbaka till gymmet i eftermiddag för mer jobb.
Om Erik hinner hem innan jag slutar så kanske jag även hänger kvar för att träna lite själv.
Har inte tränat sedan i lördags och jag som gärna kör minst 2-3 pass i veckan får sån abstinens av det. Dessutom så behöver min kropp träningen.

Idag är det förresten 15/11 vilket innebär att vår stora lilla kille blir hela 14 månader idag! WOW! Känns både som igår men också en halv evighet sedan han var nyfödd. Även om jag minns det som igår så kan jag fortfarande bli helt ställd och förvånad när jag ser små bebisbilder på honom. Det känns så sjukt att han varit så liten liksom! 

 

Tiden går fort!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.