Kejti Ståhl

– HELGVLOGG! –

Hej på er! Måndagskväll och jag sitter och äter middag. Erik håller på och lägger Valther men jag undrar om han också har somnat till lite haha.. Men bara bra om de får mysa lite då Erik har varit i Oslo över helgen!
Och på tal om helgen så har jag lagt upp en vlogg på kanalen från just helgen. Valther och jag har mest flängt runt, träffat vänner och hälsat på djur.
Av någon anledning funkar det fortfarande inte att bädda in från youtube.. Så ni får helt enkelt klicka på bilden för att komma till videon! 🙂

Idag har vi haft en riktig fixardag här hemma! E och V åkte först upp till stan en sväng så då passade jag på att slänga sopor och dammsuga här hemma. Sedan har jag gjort matlådor, smoothies och även klippt Valthers hår! Tredje gången jag klipper det nu.. Växer fort! Idag klippte jag lite mer än tidigare och nu har han lite mer av en stor-pojke-frisyr. Kortare baktill men ändå lång lugg.
Herregud alltså när blev vår lilla kille så stor?! <3

Nej nu ska jag ta de sista tuggorna av maten och sedan måste jag packa ihop väskorna och förbereda inför morgondagens jobbdag! Hoppas ni har en fin kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.