Kejti Ståhl

– MAMMALEDIG MÅNDAG –

Alltså åh vilken härlig dag jag och min lilla älskling har haft! På måndagar är jag mammaledig och då njuter vi till fullo bara Valle och jag <3

Efter lite mys och lek på morgonen tog vi en promenad runt byn och V sov sina 25 min. Därefter åkte vi på babysim som alltid är en stor succé. Det blev mycket simma och dyka och även öva på att trilla i vattnet och hur man ska göra för att ta sig upp.

Sen kom vi hem, åt en sen lunch, lekte lite och begav oss sedan ut igen. Alltså ÄLSKAR att det går att ta promenader med vagnen nu! Kände mig så snuvad på det förra hösten och vintern (eller ja, kände mig snuvad på det där med barnvagnspromenader fram tills V var 10 månader och han började acceptera vagnen). Men bättre sent än aldrig och det är verkligen så himla skönt att få komma ut en sväng om dagarna. Inte minst nu när det är sånt pangväder!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.