– SEDAN SIST – – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

– SEDAN SIST –

Hej på er! Och godmorgon onsdag!
Det har varit lite tyst här inne de senaste dagarna men det är för att tempot rullar på i 180. Eftersom Valther fortfarande sover extremt lite blir det inte många lugna stunder (läs: typ inga?) då jag kan sitta ned vid datorn och skriva av mig.
Vill heller inte sitta med datorn för mycket när han är vaken så då prioriterar jag att svara på jobbmail men i övrigt stänger jag ned.
Hursomhelst!

Vad har då hänt sedan sist? Tja.. Jag har jobbat, Erik har fyllt år, vi spenderade lördagen i Malmö efter att Erik hade jobbat och jag köpte då en så sjukt gullig öronlappskeps till Valther som ja suktat efter läänge. Jag har tränat, målat IKEA barn-köket (igen..) och allmänt njutit av vår älskade vardag.

Idag är det som sagt onsdag och jag sitter just nu och äter frukost med tända ljus. Så sjukt mysigt! Erik och Valle sover fortfarande så jag har lite egentid nu hehe. Å andra sidan hade det kanske varit skönare att INTE ställa alarmet på 5:45, men ska strax köra iväg till jobbet så då kommer kroppen komma igång lite mer 🙂 Har inga PT-klienter inbokade idag utan endast två StarkMamma-pass på schemat och sen lite administrativ jobb. Därefter ska jag ha dagen fri och spendera den med min lilla pojke.
Ska ju bli 19+ och strålande sol idag så vi ska försöka att spendera så mycket tid som möjligt utomhus! 🙂

Önskar er en fin dag!

Somnade i vagnen på tåget ned till Malmö. Det har ALDRIG hänt tidigare!! Sen att han bara sov i en kvart är en annan femma, men hey, man kan inte få allt haha 😛 Alltså jag smälter <3 <3 <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.