Kejti Ståhl

Gravidmassage!

Alltså jag har haft en sådan oerhört lyxig fredag! Inledde dagen med StarkMamma i Kristianstad, får sån härlig energi av alla mammor! Därefter åkte Erik och jag till Duvanders för en lunch och efter det passade jag även på att pipa in på Kappahl för att fynda några Newbie-plagg på rea.
Sedan var det dags för dagens höjdpunkt – Gravidmassage!
Har gått regelbundet på massage i flera år, men avvaktat nu ganska långt in i graviditeten. Men idag så var det alltså äntligen dags, och OH så härligt det var!

Genom en googlesökning hittade jag Lisa på Bon Vivant och det är jag riktigt glad för. Hon var supertrevlig och proffsig med stor kunskap!
Jag fick ligga bekvämt på mage i en gravidkudde medan hon masserade rygg, ben och säte. Har varit lite extra öm över min högra höft eftersom jag numera måste sova på sidan, så det var väldigt skönt att få igång cirkulationen till det området. Har även börjat samla på mig endel vätska de senaste 2-3 veckorna och vissa kvällar syns det tydligt, framförallt kring låren, även vaderna är rejält spända (framförallt höger sidan där jag generellt har lite sämre flöde sedan innan på grund av skadan ryggen).
Lilleman trivdes också för fullt och gjorde kullerbyttor under tiden ♥
Nu känns kroppen så där behagligt avslappnad och jag ser redan fram emot vår nästa session om två veckor.

Nu ska jag ta tag i resten av mailen innan jag håller fredagskväll!

Vecka 24-kulan! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.