Kejti Ståhl

En härlig fredag!

Vilken dag vi har haft!
Sommaren har kommit till Skåne och jag njuter till fullo av vädret. Värme och solsken – Som jag längtat!
Har även längtat lite extra efter just denna dagen eftersom det var dags för RUL. Även om vi redan gjort fyra ultraljud så är varje stund magisk, en stund att få hälsa på den lille inne i magen och kolla läget.
Blir mer verkligt för varje vecka som går och när man nu så tydligt ser en minimänniska på ultraljudsskärmen, känner av sprattel och buffar, och magen äntligen vuxit till sig så går det inte längre att förneka. Jag ÄR gravid!

Först väntades jobb i Kristianstad då veckans sista StarkMamma-pass stod på schemat. Därefter tog Erik och jag en lunch på stan innan vi styrde mot CSK.
Fick ett superfint bemötande av barnmorskan och njöt i drygt 30 min av filmen på vår lilla stjärna.
Eller, lilla och lilla… Bebisen mäter 4-7 dagar större på alla mätpunkter. Hon fick mäta om huvudet flera gånger eftersom hon fick det till 20+0 varje gång (är 19+0 idag). I vanliga fall hade man ändrat BF men det får man inte göra på oss IVF:are.
Så nytt ultraljud bli i V 32 för att kolla tillväxt!
Vi var också vääldigt nyfikna på könet. Alla runt omkring oss och även vi har hela tiden haft en stark känsla av att det är en pojke – Vilket verkar stämma!
Barnmorskan får såklart inte säga till 100% eftersom man såklart inte kan veta helt säkert förens hen kommer, men ”det som sticker ut där brukar inte sticka ut på tjejer” gjorde oss ändå hyfsat säkra haha.

Så – Vår SON ♥ verkar må alldeles utomordentligt där inne, växer och frodas för fullt! Vi ser fram emot att träffa Dig, men du får gärna vänta minst 15 veckor med att komma ut. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carmen

    Det är så fint! Jag tåras när jag läser detta, och halvvägs har ni kommit nu 😀 Yeiiii!!! Ska bli så mysigt att följa med på denna resan, vi längtar så mycket efter bebis Ståhloff!! <3 <3