Kejti Ståhl

Skogen

Det är en väldigt lugn söndag på jobbet, skulle gissa att de flesta är ute och njuter av det underbara vädret. Hoppas verkligen att hösten fortsätter så här, varmt och soligt om dagarna men krispiga morgnar och kvällar. Imorse var det till och med lite frost i gräset!
Det är inte utan att man får lite längt efter december och julstök. Pynta huset, baka pepparkakor och dricka glögg, varm choklad och kura under filtar. 

Men ännu är det höst och vi njuter av det rådande vädret! Igår när jag kom hem var både kropp och knopp helt slut. Vanligtvis brukar jag träna efter jobbet men eftersom jag känt mig lite halvkrasslig de senaste dagarna så tyckte jag att det var bättre att få låta kroppen vila från allt för ansträngande aktivitet.
Så istället åkte jag hem, dressade om till gummistövlar, tog mannen i handen och traskade ut i skogen.
Egentligen fanns det inget direkt mål med skogsturen mer än att få frisk luft och lite lugn, men för säkerhetsskull tog jag även med mig en pappåse för eventuella skogsfynd 😉

IMG_4723 Kossorna badade i kvällssolen.IMG_4728 IMG_4734 IMG_4737 Roligare skogsfynd än så här blev det dock inte. Fick alltså skippa smörstekt svamp till kvällsmål.. IMG_4742 IMG_4743Naturen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.