Helg.. – Kejti Ståhl
kejtis

Kejti Ståhl

Helg..

.. Är väl egentligen den korrekta definitionen av lördag och söndag. Men jag jobbar både idag och i morgon så vet inte om jag kan falla in i den firar-kategorin som går bananas på sociala medier.
Dock så jobbar jag bara 6h idag vilket för min del typ räknas som halvdag haha 😛

Har, tack och lov, kunnat sova lite bättre inatt. Lät bli att peta för mycket på höft och rygg när det ilade, stack och domnade som mest. Sen fick jag märkliga spasmer i höger ben (såg hysteriskt roligt ut) men när de hade lagt sig så kändes det som att trycket lättade lite gran.
Även om foten domnade och blev iskall så fort jag la mig i sängen så kunde jag ändå somna hyfsat fort. YAY!

IMG_9124

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
kejtis

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.