Kejti Ståhl

Bäckenmobilisering

I måndags fick jag en timmes massage av Malin på jobbet och igår behandling hos Ulrika i Tormestorp. Trots det hade jag ilande smärta under gårdagens vive-pass och på kvällen satt jag med konstanta domningar i säte, ben och fot. SUCK.

Något är uppenbarligen fel, det är något mer än bara spända och kramande muskler. Att mitt bäcken är snedställt visste jag sedan innan. Jag har ojämn benlängd och som mjuk kvinna tippas mitt bäcken väldigt lätt. Har gjort bäckentippningar tidigare (ej manipulation) men efter en natts sömn så tippas det tillbaka igen.
Nu har jag dock upptäckte att mitt bäcken även är roterat, vilket verkligen kan ge förklaring till både smärta och domningar. Hade roterat bäcken för något år sedan och då gjorde jag en justering av atlaskotan. Kan vara det som behövs nu också..

Så planen nu är att gå till en bäckenspecialist. Hitta vart problemet ligger och försöka åtgärda och om möjligt återträna mig till en balans och mer stabilt bäcken.
Inatt fick jag även sova i gästsängen. Den är betydligt mjukare än vår ordinarie och det ska bli spännande att se hur mycket det kan påverka om jag försöka sova där hyfsat regelbundet.

baeckenrotation_skelettSå här kan det se ut..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.