Kejti Ståhl

Stark Mamma HT-14

Tänkte att jag skulle skriva några rader om vad som skedde igår innan jag tog mitt pack och tågade till Stockholm.
Det var ju nämligen dags för höstens nya grupp Stark Mamma! 
Av 16 anmälda var det 14 som kunde komma på första passet, vilket är rätt bra med tanke på att bebisar och mammalivet kan vara rätt oförutsägbart.
Jag hade noggrant tänk igenom och planerat passet, men märkte ganska stor skillnad i min egen roll. De senaste åren har jag utvecklats enormt som instruktör. Jag känner mig betydligt mer trygg, litar på min egen kunskap och känner att det här är verkligen det jag ska göra.

Dessutom hade jag ett par härliga sponsorer till denna uppstart och det i sig är ju fantastiskt kul!
Eftersom jag själv är så pass noggrann, kanske rentav kräsen, kring vad jag köper. Allt från mat till kläder, hudvård och städprodukter till hemmet. Så vill jag enbart ha samarbetspartners som jag själv har förtroende för, som har produkter som jag personligen kan stå för.

Så ett stort tack till Helhetshälsa, Kurera och Forever Living!

IMG_1110 IMG_1112 IMG_1115 IMG_1116 IMG_1118Så här såg gårdagens goodiebag ut!
Det var påsar och AlgOmega3 från Helhetshälsa som är perfekt för dig som är gravid eller ammar. Läs mer om AlgOmega3 HÄR

Tidningar från Kurera som jag gärna läser från pärm till pärm 😛
Aloe propolis crème och flourfri tandkräm från Forever Living. Propolis krämen har jag använt som ansiktscrème i ca tusen år. Gör verkligen underverk för all sorts torr hud. Fötter, händer, kropp, ansikte.
Den flourfria tandkrämen är toppen, jag själv kör flourfritt och försöker få in mannen på samma spår..

Förutom detta hade jag även lagt ned ett skrivblock där mammorna får skriva ned sina hemläxor, och allmänt tankar om sin mammakropp och mammaträning.

Det känns SÅ kul att vara igång och jag hoppas att ni deltagare känner likadant 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.