Kejti Ståhl

Poolparty

Vaknade strax innan sju av de nätta små fotstegen i rummet bredvid..
Någon som slog upp dörren till mitt rum, kröp rätt upp i sängen och lade sig till rätta i gosposition och där förblev den kommande halvtimmen.

Idag var det bara min och Jonathans dag. Efter frukost mötte vi upp Jenny och Elvis för en lång promenad. J var duktig och gick större delen av sträckan, men sista biten var han så trött så han somnade i vagnen på väg hem. Så väl hemma kunde jag äta lunch i lugn och ro. Bläddra i en tidning och kolla mailen. Kändes fruktansvärt lyxigt! 😛

Sen blev det sen lunch innan mormor kom hem och vi begav oss ned till Väsby centrum.
Jag är uppvuxen ca 2 mil norr om centrala Stockholm. Har man åkt E4:an mot Arlanda åker man igenom Väsby och precis bakom Infra City bor mina föräldrar.
I denna delen av Väsby är det ganska lugnt och stillsamt, till skillnad från centrala Väsby där det är lite mer busliv..
Har inte varit hemma sedan i påskas så det var skönt att bara ta det piano. Strosa runt, shoppa med mamsen och förundras av hur annorlunda det känns att vara hemma i Stockholm mot att vara hemma i Skåne
Livet här mot där känns så annorlunda på något vis, något med kulturen. Hur andra runt omkring är. Mentalitet osv.. Utan att säga att varken det ena eller andra är bättre. Trivs ju hur bra som helst i Skåne, men vissa saker är bara annorlunda här.

Nog analyserat för i kväll. Här kommer en bildbomd från vårt poolparty!
29°C i vattnet men på tok för kallt på torra land…

IMG_1124 Den lelle havsmannenIMG_1129 IMG_1131 IMG_1137 Simtagen känns ganska långt bort om jag ska vara ärlig..IMG_1148Det absolut roligaste är att hoppa och stänka ned moster!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.