nyaäventyr – En till LOPPI.se webbplats
karsal85

nyaäventyr

Rookie

Hej där!

Jag är helt ny på det här med att blogga, möjligt att jag startade en blogg för sådär 10 år sedan eller mer men kom av mig i det så jag kände att jag ville på banan igen.

Mina tankar och funderingar kring att skriva en blogg är att kunna ventilera, hitta och få tips från dig som läser, kring mamma-världen.
Vi är alla olika och tycker också olika så synsättet på vardagssituationer, hantering av diverse hinder samt fostran kring barn kommer skiljas åt – såklart 🙂

Jag är inne i gravidvecka 28 (27+2) idag och från det att jag plussat har jag mått väldigt bra bortsett från trötthet och nu mer kroppsliga besvär med rygg och höfter. Jag har sen innan haft problem med ryggslutet som påverkar höfterna så nu med denna förändringen av kroppen är det inget konstigt att det gamla gör sig påmint.

Mitt första barn. Helt fantastiskt och underbart.
Jag har alltid velat ha barn men det har inte riktigt passat in i mitt liv förrän jag träffade min sambo, en man som ger mig all trygghet och kärlek jag väntat på och att vänta hans barn är inget annat än rätt <3

Det är många tankar som kommer och går under denna resan men mest av allt – längtan.

Längtan att få hålla vårt lilla knyte första gången och insupa att han är vår.

(mer…)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.