kaosetvialskar

Happy birthday to meeee!

 

Hej hallå!

Sitter på jobbet och skriver nu, min deltagare pysslar med sitt på datorn så jag tog en egen för att fördriva tiden. Har glömt mobilen hemma idag, inte för att vi ska använda den på jobbet iallafall.

Idag är det iallafall ingen vanlig dag för det är min födelsedag! 
36 jordsnurr. För varje år jag fyller känner jag mig mer ödmjuk och tacksam för livet, låter kanske löjligt men det är sant. Jag är så tacksam att få vara frisk, tacksam över mina barn och tacksam över min man. Jag är tacksam över mina vänner, min stora familj och mitt jobb. Är tacksam att vardagsrummet äntligen börjat bli klart (bortsett från allt nytt som ska införskaffas, det får ta sin tid).

Imorse sjöng min lilla familj för mig, jag hörde att mannens larm gick och sen somnade jag faktiskt om.  Jag älskar att fylla år, men mest pga barnen numera. Att se deras gulliga blickar när dom kommer in med paket och frukostbricka efter att sjungit för mig är det finaste nånsin. Bästa starten på dagen man kan önska sig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.