kaosetvialskar

Utvecklingssamtal & ingen Covid (ännu)..

Hej hallå!

Igår morse tog ju Lykkis sitt Corona test här hemma. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, hon är så cool alltid! ”Det var lite obehagligt när pinnen skulle upp i näsan såklart”, men hon bara gör’t. Tro mig, så funkar icke jag! Haha. Jag får snarare panik och gråter en skvätt. Hon är stencool och jag är en tönt, är så tacksam över henne.

Hur som, på kvällen kom svaret och det var negativt- alltså ingen corona. Däremot fick vi mail från skolan idag ifrån rektorn att det kommit Corona på verksamheten. När jag berättar det för lillstumpan säger hon att hennes klasskompis berättat det och att det t.om verkar vara i hennes klass. Suck. Kändes ett litet tag som att man kunde andas igen, som att det värsta var över och förbi iom pandemin. Men nu blev man kastad tillbaka till verkligheten igen med råge. Jag och Janne är ju vaccinerade, men man får ju inte glömma att barnen inte är det och att det faktiskt gått ner i åldrarna nu med smittan. Klart man blir lite orolig, men man får göra det bästa man kan. Lyssna på rekommendationerna och hålla dom hemma vid symptom, vilket vi ju gör. Imorgon är det fortfarande bara Liam som går, Lucas är snorig ännu så han får vara hemma en extra dag trots att han känns frisk. Lika bra.

Och apropå Lucas så var det utvecklingssamtal för honom idag med hans två lärare, båda heter Maria. Dom berättade att dom är så glada i honom, att han är så positiv i skolan till allt. Att han är tuff trots att han bara går I 6-års och har inga problem att prata länge och mycket inför alla. Då går han alltså i en f-3:a. Haha, så det rör honom inte ryggen att det bara är större barn eller att han dessutom har lite talsvårigheter. (Problem med ljuden ”där bak” i gommen samt R). Man förstår dock bra vad han säger, men det hade ju intr varit konstigt om det blivit en bromskloss för honom nu när skolan börjat, man var ju lite rädd för det. Men icke! Så härligt och man blir så glad och stolt. Janne svarade lärarna ”Ja, det är mammas pojke som kan prata sådär mycket och med vem som helst”.

 

I slutet på September ska vi ha planeringsdagar med mitt nya jobb. Jag tappade hakan när jag hörde om det. Vi ska bo på hotell vid globen, det med pool på takterrassen. Vi ska äta på grekiska kolgrillen, göra typ ”escape room” och äta på ”dark bar” eller vad det hette. Där allt är mörkt, man ska få känna på hur det är att vara blind och använda sina andra sinnen. Men alltså allvarligt, hur häftigt?! Och lyxigt! Jag blir alldeles pirrig och glad när jag tänker på det, ska bli SÅ kul! Känns verkligen som att jag fick en jackpott med det här nya jobbet. På alla sätt!

Nu längtar jag tills alla här hemma blir friska. Vill komma igång med karaten som jag lovat att jag ska börja på tillsammans med hela gänget nu när jag fick ett dagjobb. Ska bli super spännande och heeeelt annorlunda mot något jag tidigare gått på eller testat på. Hoppas vi kan börja nästa vecka!

Nej, nu ska jag läsa lite och sen sova.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.