kaosetvialskar

Sjukstuga och biodejt.

God kväll!

Jaha, det blev visst sjukstuga hemma hos Kuusela’s efter endast ett par dagar i skolan. Galet! Först fick Liam feber ju, sen blev Lucas förkyld och till sist Lykka. Nu är Liam frisk igen så han får gå till skolan imorgon, hans immunförsvar är det häftigaste nånsin. Han är nästan aldrig sjuk, och blir han sjuk får han som oftast feber i två dagar och sen är han frisk igen. Åker han på kräksjukan så spyr han en gång medans jag och de andra spyr dygnet runt. Ja, ni fattar. Kroppen hans blåser liksom bort bacillerna så fort det bara går! Lucas är fortfarande snorig och Lykkis är riktigt risig, har beställt ett covid-test till henne för att vara säkra. Jag tror ju till 99% att det bara är en förkylning, men man måste ju veta. Så är det idag.

Helgen har varit riktigt lugn och skön. Igår åkte jag med de två friska familjemedlemmarna på second hand här i närheten. Hittade lite fina fynd faktiskt, älskar second hand! Tyvärr är inte våran stads mission i stan något vidare, men den här som ligger 10 min från oss är betydligt bättre och större. Så kul att titta ibland! (Och köpa såklart). Sen blev det Lördagsgodis och ”Legomasters” på kvällen.

I fredags åt vi tacos och hade fredagsmys framför tecknat. Janne och Liam åkte och fiskade en sväng igår eftermiddag, då tog jag ut sjuklingarna för lite frisk luft i lekparken. Lykkis var trött, men envisades med att visa lillebror hur man enklast hoppar på linbanan. Haha.

Vi spelade lite charader också, så kul tycker barnen. Själv föredrar jag ju brädspel som typ ”den försvunna diamanten” eller liknande. Men ibland får man offra sig helt enkelt.

Idag var jag hos grannen och gjorde mina fransar. Hade som spindelben kvar bara, haha. Inte snyggt! Men nu ser jag ut som människa igen. Hon ska tyvärr flytta om några månader, men tycker ändå det blir värt 20 minuters resan dit för att hon ska göra fransarna. Jag blir nöjd, hon är billig och hon har dessutom blivit en vän.

Nu på kvällen åt jag middag och var på bio med min bästa Rebecca. Vi såg ”a quiet place 2”. Den var bra och jag var riktigt rädd ett par gånger, men alltså slutet… fy fan vad besviken jag blev! Och Rebecca! Och typ hela salongen för ingen verkade ens fatta att den var slut, alla såg ut som frågetecken när texten började rulla mitt i allt. Haha. Nåja, den var ändå bra och förmodligen lär det komma en trea.

Vi åt middag på ”el classico” som jag älskar. Åt min favoritpasta, så god. Helt klart en mysig kväll och bästa avslutet på veckan, att hänga med bästis och snacka skit.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.