kaosetvialskar

Dejt och tv-kändis.

Hej tisdag!

 

Har ekat tomt här ett par dagar, dagarna går i sån rasande fart att jag liksom inte hänger med emellanåt.

I helgen var vi barnlediga från lördag förmiddag till söndag eftermiddag. Vi firar bröllopsdag imorgon så vi passade på att ha lite egentid för att fira. Jag älskar att umgås med Janne, han är min bästa vän och det finns liksom ingen jag hellre umgås med när vi är barnlediga. Vi har aldrig lämnat bort barnen för att hitta på saker på varsitt håll (inget ont i dom som gör det), utan vi ser till att vi är barnlediga när vi vill göra roliga saker ihop. Har man däremot ett behov att göra saker själv mer sina vänner, säger vi aldrig nej till det heller. Det är ju givetvis också en självklar känsla att känna ibland och så viktigt att göra, men då är den andra hemma med barnen. Det är skönt när det är okomplicerat, när vi funkar likadant. Jag vet att han älskar att umgås med mig lika mycket som jag med honom, vi skrattar och fnissar och bara är.

 

I lördags åkte vi kollektivt till sthlm för att gå på museum. Tanken var att kolla på National museumet som renoverades sist vi tänkte gå på det. Men vi gick genom stan och kom till slottet, då såg vi att Medeltids museumét var öppet, så vi gick in dit. Sen hamnade vi på livrustkammaren, Stockholms absolut bästa museum btw, och sist National museumét! Så tre museum blev det, hamburgare i kungsträdgården, promenad runt i det vackra vädret och slutligen hem igen för att dricka lite rödvin och mysa. Sånt härligt dygn!

 

Skolsyster ringde hem Liam idag då han hade fått feber och huvudvärk. Jag frågade honom om han själv hade gått till systern, men då berättade han att han hade sagt till sin bästis att han inte orkade spela fotboll pga huvudvärk så han hade gått till henne och berättat det för att han var orolig. Hur gulligt? Han har legat nedbäddad hela eftermiddagen och kvällen framför tv:n. Han hann gå en vecka alltså så var det dags för sjukdomarna att börja.. Välkommen höstterminen!

En kollega till mig berättade att Lucas var med på tv:n idag, på bolibompa klubben. Jag var tvungen att kolla på appen och mycket riktigt, han och Batman och Lilo var tydligen tv-kändisar idag. Så liten Batman var! Så himla gulliga. Tokigt bara att dom säger att det är hans hundar, men ja.. hälften rätt iaf. Haha. Ska bli kul att visa honom inslaget imorgon när han vaknar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.