kaosetvialskar

Skål för hösten och Nutellapizza.

God kväll lördag.

Hoppas att ni mår bra. Själv är jag omänskligt trött, men det är helt och hållet självförvållat så det är inge synd om mig.

Har söndagskänsla i kroppen idag, men är tacksam att det bara är lördag. Om ett par dagar drar ju vardagen igång igen, så jag försöker njuta av nuet så mycket jag bara förmår.

Igår var vi nere på biblioteket en sväng, alla barnen läser varsin serie nu vilket jag tycker är jätte roligt. Det underlättar också en hel del när man ska låna, man vet vilka böcker man ska ta så fort dom läst ut en. Liam & Lykka låg och läste nu på kvällen innan dom somna och båda skrattade så hjärtligt. Liam sover inne hos henne hela helgen har dom bestämt, mysigt.

Medans vi var på bibblan hade Lykkis en kompis över här hemma som hon hängde med. Har fortfarande inte riktigt vant mig vid att bara faktiskt kunna lämna henne hemma med en kompis och dra iväg. Jag ringer dock minst en gång för att höra hur det går och vad dom gör, men dom har i princip inte ens flyttat på sig då. Haha.

 

Vädret har ju blivit extremt skiftande, ena sekunden sol och andra regn. Mycket åska på det nästan varje dag. Känns lite surt, men vi passar på att bada så fort det är uppehåll och inte blåser kallt. Igår åkte vi för att lämna Lucas hos farmor där han skulle spendera natten, och passade på att både bada och basta. Ljuvligt!

På eftermiddagen gjorde jag och Liam Nutella pizza, vi skulle äta den och skåla för mitt nya jobb hade han bestämt. Mina föräldrar kom över också och vi satt på balkongen och drack lite vin och öl och pratade. Det var supertrevligt. Lite senare kom även en vän förbi också som jag inte sett på längre, så sjukt roligt!

Inte så vacker. Men god! Hade även på riven vit choklad.

Inte en enda bild har jag från kvällen, ett tecken på att det var roligt med andra ord. Idag har vi bara tagit det lugnt. Gick till affären och köpte lördagsgodis med barnen, sen kollade vi på ”Jungle Cruise” på Disney +. Tyckte den var himla rolig och helt klart sevärd för både stora och små.

Nu ska jag sova, imorgon blir det full fart hela dagen med roligheter!

Godnatt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.