kaosetvialskar

Ett gott skratt förlänger livet!

God kväll allesammans!

Idag sa jag till min man att jag nog ska ringa och boka tid för tatuering senare i höst. Sen slog det mig plötslig – hur gör folk som jobbar dagtid?! Haha! Tidigare har jag ju bokat när jag varit ledig nån dag mitt i veckan, men nu är jag ju aldrig det! Haha. Jag ringde iallafall min vän Joakim på studion för att snacka lite skit och kolla läget. Det slutade med att både han och jag hade så sjukt ont i kinderna av allt skratt till slut så vi var tvungna att lägga på! Haha. Han är top 3 bland de roligaste människorna jag känner. När jag lagt på kunde jag inte sluta skratta och Janne tittade på mig här hemma som ett frågetecken. Men att återberätta finns det ingen mening till, det är ju aldrig lika kul och han förstår inte ens hälften av det vi skrattar åt. Hur som, mina tatueringsplaner får helt enkelt skjutas på till framtiden när jag kan ta en dag ledigt utan att ha jobbat endast nån månad.

Idag var jag och skrev på avtalet för jobbet! Wohoo. Hon var så trevlig min blivande chef och hade nära till skratt även hon. Min magkänsla blev bara ännu bättre och jag längtar tills det är dags att börja.

På eftermiddagen tog vi med oss gänget inklusive kusin Scott och åkte och badade. Fick passa på mellan regnskurarna,  det har ju ändå varit så varmt. Vattnet var dock iskallt först, men så skönt. Vill verkligen suga ur allt det sista ur denna sommar och att bada är en del av det tycker jag.

Scottis blev kvar en natt till, så mysigt. Dom har så kul ihop att dom inte vill skiljas åt och det är helt ljuvligt att se. Längtar till lillstumpan inte är rädd för djur längre så hon också kan komma & hänga. Jag hoppas att det släpper med åldern, hon fattas liksom i gänget.

Nähepp, mannen kollar klart matchen på fyran. Chelsea spelar, men jag orkade verkligen inte. Ska bli hämtad av Rebecca imorgon bitti för att gå milen i tveta, så jag ska strax sova.

 

Jag och Liam väntade på skjuts hem efter strandbesöket och passade på att umgås lite på tu man hand.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.