kaosetvialskar

Såå glad!

God kväll!

Idag kom då äntligen beskedet jag väntat på, visserligen efter att jag hört av mig, men ändå. Tjänsten jag sökt fick jag inte, men jag fick en annan tjänst då hon haft mig i åtanke – vilket gjorde mig både smickrad och så glad! Glad och lättad. Tacksam och så förväntansfull! Jag fick en sån bra känsla för det här stället, samtidigt som det är ett jobb jag känt SÅ länge att jag vill ha. Dagjobb , ett måndag-fredag jobb. Jag har aldrig under mina 18 år i arbetslivet haft ett sånt jobb. En del säger att man saknar de oregelbundna arbetstiderna efter ett tag, att man inte hinner med nånting efter jobbet. Men jag undrar vad det är jag ska hinna med? Det enda jag vill är att få in rutiner tillsammans med resten av familjen. Att kunna samlas vid middagsbordet på eftermiddagen, att gå och lägga sig tillsammans med min man varje kväll, att alltid ha lediga helger tillsammans! Som jag längtat. Och även om det har passat tidigare med dessa tider då det gett mig mycket ledig tid mellan arbetspasset, så spelar det längre ingen roll då alla tre barnen fr.om nästa vecka är skolpliktiga. Jag kommer inte längre kunna  vara ledig med mina barn på dagarna. Och det sista halvåret-året har jag känt mig less på att vara ledig själv. Nån timme till att träna, tvätta, städa… Men liksom, nej..

Liam, min 8-åriga känsliga kille kände direkt att han ville fira mig. Han ville ha ballonger, bjuda in momme & moffa på fest och ställa till med ståhej! Haha. Nog för att vi är duktiga på att fira saker i familjen, men vi får nog dra gränsen där. Dock ska vi baka något gott och skåla tillsammans, det känner jag själv att jag verkligen vill. Har längtat och mått så oroligt en tid och nu känns det som att jag äntligen kan slappna av!

Liam ritade ett kort till mig ”handen som du ser på framsidan mamma, det är tecknet för jag älskar dig”. Jag vet inte hur många gånger den här pojken fått mig gråtmild under sina år. Eller tokig! Haha. Lika kärleksfull och känslig som han är, lika nipprig och full av energi är han däremellan. En helt perfekt 8-åring alltså!

 

 

Igår var jag faktiskt ute och rörde på mig! Yay. Jag, Janne och Liam tog en promenad ner till multibanan en bit härifrån. Där är det sanddynor att springa upp för, däck att kasta och lååååånga rep att klättra upp för. Sjukt jobbigt men roligt!

Imorgon ska jag ta en morgonpromenad, mannen ska ta sista dosen av vaccinet vid 10 så tänkte komma iväg innan det. Sen ska han jobba några timmar igen, får se vad vi hittar på. Idag blev det lek på en lekpark en bit bort, en promenad, pannkakslunch och film på Netflix. På kvällen hade barnen myskväll framför serie inne hos Liam, lykka skulle sova där också och lucas sover bredvid mig. Janne är så sjukt trött i kroppen efter jobbet att jag vet vilka snarkningar det leder till, vill alltså INTE sova bredvid honom! Haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.