kaosetvialskar

Sista veckan.

God morgon!

 

Imorgon börjar sista veckan på barnens sommarlov, vi måste sakta men säkert få in dom i bättre rutiner igen och i säng tidigare på kvällarna. Jag ska verkligen försöka njuta av dagarna nu, men höstångesten ligger och gör sig påmind i bakgrunden. Jag kan inte förstå vart denna sommar tog vägen ?! Samtidigt som vi spenderat varje dag tillsammans, känns det som att vi nyss blev lediga ihop. Men än är inte sommaren slut, den håller väl ändå på augusti ut?! Iallafall om man ska tro på den gamla dängan ”Juni Juli Augusti” med Gyllene tider.

 

Igår regnade det exakt hela dagen, tror inte det var uppehåll en minut ens. Jag tvättade, vi åkte och handlade, barnen gjorde chokladbollar och sen kom mina föräldrar över på eftermiddagsfika med Nilo (min brorsson).

Idag ska jag träna, hör och häpna! Jag känner att jag måste komma igång igen nu, jag har 0 energinivå och vet vart det slutar om jag ”släpper” det helt. Med min hypotyreos är det så viktigt att jag tar hand om mig både med mat och rörelse, men så är man intr mer än människa också. Det är skönt att bara få vara ibland också, men som sagt..  nu räcker det med det sistnämnda.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.