kaosetvialskar

När alla vill vara med.

 

Vi har ju två husdjur- Ninja och Batman. Ninja skaffade vi ett par veckor innan jul, det var nissen som lämnade henne till barnen som en tidig julklapp. Vi hade ett par månader tidigare fått säga adjö till våran älskade fralla Spike som fick gå över regnbågsbron efter år av problem med leder. Huset blev aldrig detsamma igen utan ett djur, så lilla Ninja fick flytta in. Barnens min när dom såg henne och förstod att hon var ny familjemedlem glömmer jag aldrig. Tyvärr var jag själv mitt i upplevelsen för att tänka på att fota där och då, men det är ändå ett ögonblick jag aldrig kommer glömma.

Så för ett par månader sedan avlastade vi min vän ett tag med hennes valp, i exakt samma ålder som Ninja. Alltså runt halvåret. Hon hade tagit Batman och hans syster av någon som inte kunde ta hand om dom, dom skulle avlivas pga dom inte var friska. Men det slutade med att Batman fick stanna hos oss till allas enorma lycka. En annan liten fransk bulldog, som vi dessutom fick som valp. Fantastiskt! Alla som ägt en fransk bulldog i sitt liv vet vilken fantastisk ras det är, så galet speciella hundar.

Nu har vi iallafall en katt och en hund som båda är lika gamla, 10 månader. Dom har vuxit upp tillsammans så pass att hunden tror han är en katt och det blir mycket skratt och tokigheter. Så enormt mycket bus och lycka man får av djuren!

När jag badar vill alltid Ninja vara med, antingen på badkarskanten, i handfatet eller på tvättmaskinen. Något som givetvis batman anammat och börjat vara med han också. Så det är sällan jag är själv i badrummet numera, stänger jag dörren står hon oftast utanför och skriker tills jag släpper in henne. Hon är galen i vatten, har en underbar personlighet.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.