kaosetvialskar

Hemgång.

God morgon!

 

Idag ska vi hem igen, det ska bli regn precis hela dagen så det passar bra. Att sitta i en liten stuga med 3 barn är mer tålamod än vad jag klarar av just nu. När det inte regnar är vi ju ute från morgon till kväll och däremellan ser vi inte barnen som leker på sitt håll.

Igår tog vi fram badmintonsetet vi köpte för en tid sen och satte upp på gräsmattan här i närheten. Jag älskar badminton! Förmodligen för att det är en av de få sporter som jag ändå kan, alltså lyckas få bollen över nätet och få igång ett spel. Haha. Liam tappade tålamodet ett par gånger innan han fick in snitsen, sen tyckte han också att det var kul. Det är ju just det, barnen ska helst kunna allt direkt och gör dom inte det, är det liksom inget kul. Men badminton fick dom alla tre in snitsen på så det ändå blev lite av ett spel. Kul att se!

Sen badade vi och vattnet var riktigt skönt, förmodligen för att det var lite kyligare i luften.

Beskedet om det där jobbet jag väntat på hela veckan, fick jag aldrig igår. Igår var sista dagen för besked vad kvinnan sa till mig iaf innan semestern, men jag skulle få veta vare sig jag fått det eller inte. Nu har jag dock tappat hoppet lite, känns som att dom glömt meddela mig att jag inte fått det. Den som fått jobbet vet ju det garanterat menar jag. Hade så gärna velat ha det så det känns lite surt. Får höra av mig på måndag om jag fortfarande inte hört något då.

Igår kväll spelade vi kort, hade glömt ta med mig sällskapsspel som vi annars gillar att spela. Grejen är den att alla andra gillar kort, utom jag. Haha, så jag tittar gärna på men oftast är jag med. Som Igår, men vann gjorde jag inte.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.