kaosetvialskar

Härliga dagar.

Halloj!

 

Sitter på dass och skriver några rader nu, lite me-time i lantmiljö! Haha. Har sovit som en kratta inatt, jag och Lykka sov på bäddsoffan och hon har inte legat still en sekund. Bäddsoffan är 120 cm och gungar vid minsta rörelse så ni kan ju föreställa er. Men det gör egentligen ingenting, så är det att ligga 5 st i en liten stuga och att vara trött nån dag eller två är inte hela världen.

 

Igår hade vi en ljuvlig dag. Kände direkt hur min stressnivå sjönk när vi kom hit och packade upp. Vi badade nästan direkt, det var uppfriskande i vattnet. Sen grillade vi, barnen åt köttbit och vi halloumi med grönsaker.

På kvällen blev det bad igen och ”Sommar med Ernst” på tv:n. Ett program barnen aldrig hade tittat på hemma, men som dom älskar att titta på här. Speciellt Lucas, han är som hänförd hela timmen gubben snickrar och lagar mat. Så gulligt!

 

Idag är det bad igen på agendan. Till barnens enorma lycka har stugföreningen satt en stor studsmatta på gräsmattan en bit ifrån, så vi ser knappt barnen. ”Hämta oss när det är dags för bad”! ropar dom och springer iväg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.