blogg.loppi.se/kalmarmamman

Sista återbesöket på ett tag -käkkirurgen Göteborg.

Idag var det sista återbesöket hos käkkirurgen. Han var supernöjd över resultatet och jag har gjort ett hästjobb sa han med gummisnoddarna. Bettet ser jättefint ut och nu blev jag av med gummisnoddarna på dagen så nu ska jag bara ha 1 band på nätterna fram tills jag ska till tandregleringen hemma i Kalmar den 17 juni.

Får komma tillbaka om 4 månader för slutgiltig röntgen och kontroll. Det känns så ofantligt skönt att det gått så bra som de gjort.

Lång resa fram tills operationen. Haft tandställningen sen oktober 2019 så den har ju varit lång men nu ser jag äntligen slutet på resan. Nu ska jag bara lära upp mig hur man tuggar igen och de kan ta ett bra tag innan jag kan gapa ordentligt men det är normalt. Jag har ju faktiskt inte tuggat på 6 veckor nu och det har varit tufft att inte få i sig tillräckligt med näring dessa veckor.

Så många gånger som jag åkt till Göteborg för dagen inför denna operationen helt själv dessutom. Det har varit tufft. Och sen opereras och vakna upp utan nån anhörig ha mig.

Är så stolt över mig själv att jag vågade göra detta. Hårt jobb, slit och mycket tårar. Känns fortfarande overkligt att tänderna möts och bettet är normalt. De kommer ta ett tag innan käken stabiliseras men det är de värt. Det bästa har varit att jag gått ner en hel del i vikt och tappat all sötsug. Mitt nya jag ♥️👌

Hann med lite shopping efter besöket då inga kläder passar längre för mig. Och strosat runt lite i Göteborg. Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka hem till Kalmar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.