Julia Mjörnstedt Karlsten

JUMP!

I annonssamarbete med Berg Toys

I helgen kom den – vår nya studsmatta! Som barnen har längtat och väntat! I sommar kommer den stå i trädgården till vårt nya hus, men eftersom vi inte fått tillträde än (och också är kända för att vara extremt otåliga) körde vi upp den till landet för att inviga den. 

Det finns få saker våra barn gillar lika mycket som att hoppa studsmatta. Varje gång vi har besökt någon som äger en har de spenderat hela besöket med att hoppa där. De övar på olika konsthopp, försöker hoppa som olika djur, leker popcorn (en hoppar och de andra sitter på studsmattan och studsar runt som popcorn) och en massa mer. Förutom att det är en rolig aktivitet är det ju dessutom grymt att det både gör att barnen går utomhus men framförallt att de rör på sig, att studsmattan uppmuntrar till rörelseglädje.

Så nu har de alltså fått en alldeles egen studsmatta! Och alla ville vara med och sätta upp den.

Vi hade hört många skräckhistorier från vänner som berättat att deras studsmattor tagit fyra-fem timmar att sätta ihop, men den här  studsmattan satte vi ihop på bara 30 min!

Studsmattan känns verkligen gedigen och stabil.

Några testhopp innan nätet skulle sättas upp (OBS – ha alltid skyddsnät när barnen hoppar obevakade!)

Nätet tog lite längre tid att sätta upp men gick ändå relativt smärtfritt med två otåliga barn 🙂

Och sen – färdig!

En av de bästa funktionerna var ingången. Andra studsmattor vi hoppat på har haft en dragkedja man drar upp för att komma in, men det känns läskigt att lägga ansvaret på barnen att komma ihåg att dra ner och stänga när de ska hoppa. Det här nätet gick istället omlott och barnen kunde gå direkt in och börja hoppa!

Billie på väg ut.

Och nu – dags för de riktiga provhoppen:

Tack Bergs för en fantastiskt fin studsmatta som vi och våra barn kommer ha mycket glädje av framöver!

Vill ni läsa mer om de olika studsmattorna som Berg Toys erbjuder – läs här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mirre

    Hejsan jag fnular lite på att byta till denna portal, tycker du den är bra? Samt strular den mycket, får man mycket besökare osv, svara gärna inne hos mig. Ohh så härlgt de har det, vilken lycka i bilderna. Fin din header är.

  2. Stronger Life

    åh vad kul med studsmatta. Jag hade det förut men fick hela grannskapet hos oss varje dag nästan, så det blev en pärs. Vi sålde den tillslut, vi fick inget privat alls. 😀 haha.
    Lycka till 🙂