Julia Mjörnstedt Karlsten

VECKAN SOM GÅTT OCH HELGEN SOM KOMMER

Vilken vecka. Är helt slut mentalt efter all oro och spänning med försäljningen. Det var en ovanligt nervig process, kanske berättar jag mer om det senare, men just nu vill jag bara säga att anledningen till att jag inte tappade det helt stavas Bo Wettergren, vår mäklare. Eller kanske mer mäklare/terapeut/medlare/rådgivare/proffs. Utan honom hade det inte gått. (får inte ett öre för att säga detta utan bara genuint imponerad och rekommenderar alla som ska sälja i Göteborg med omnejd att använda honom bums!)

Men nu är det iallafall över och i juli lämnar vi över nycklarna till ett par med en bebis på väg. Precis i samma situation som vi var i när vi flyttade in, känns fint på något vis. Nu kan jag ju också på rikigt börja planera och fixa inför renoveringen. Det är mycket som ska göras och många, många beslut som ska tas. Förhoppningsvis har jag ett första bygg- och planeringsmöte med vår hantverkare i veckan!

För tillfället ligger jag vaken mycket om nätterna och funderar på hallförvaring…

Just det! Nästa helg har vi barnvakt och tanken var att åka till Köpenhamn över helgen, men sen kändes det plötsligt lite dyrt, långt och onödigt att åka dit för bara en dag och två nätter. Så nu är vi lite inne på att åka till Varberg, ta in på Stadshotellet, åka på loppisar, ta en utflykt till Lilla Napoli på lördagen och röra oss i trakten. Har ni tips på loppisar, restauranger, affärer eller liknande i området får ni gärna hojta!

Asia spa på Varberg stadshotell, här skulle jag inte ha något emot att vila en stund…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Loppistipsar on ”Rensa ut” rensautvarberg.se som har öppet på söndag eftermiddag, ca 15 minuter från centrum, 5min till motorvägen. Massa fint!