Julia Mjörnstedt Karlsten

DET VI HAR

Jag är bra på att längta. På att titta framåt, göra planer, starta projekt. Att se fram emot saker och vilja skynda dit är en av mina starkaste grenar.

Men så dök den här bilden upp i mitt Pinterest-flöde och greppade tag i mig. Det var nästan så att jag tappade andan för en sekund. För det är så sant. Så många gånger jag drömt om det livet jag lever nu. Så många gånger jag varit i situationer där jag lovat mig själv att om livet bara blir ”normalt” så ska jag vara lycklig.

 

Och här går jag och längtar efter mer?

 

Jag har två barn. Jag är frisk. Jag lever med och delar mitt liv med en fantastisk person. Min familj bor nära och jag har vänner som bryr sig om mig. Jag får jobba med något jag tycker om.

Jag har allt jag någonsin velat ha. Jag behöver inte mer än såhär.
Och ikväll somnar jag mer en enda känsla – tacksamhet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.