Julia Mjörnstedt Karlsten

MINA TRE BÄSTA (OSPONSRADE) TIPS

1. Skriv upp dig

Jag vågar nästan påstå att en av de sakerna som ligger som topp tre på veckans händelser är när de på lördagar plingar till i min mailkorg och jag får ”Matmejlet” från Lisa som driver instagramkontot @matjavlar. Matmejlet är ett mail med förslag på en veckomeny, restaurangtips och annan bra info och inspo om mat. ÄLSKAR detta så mycket!?! Och blir så grymt inspirerad och taggad inför matveckan som kommer. Matmejlet är såklart gratis att få och man skriver upp sig här! Gör det direkt!

2. Tvätta

Eftersom både jag och mina barn har extremt känslig hud som får utslag/eksem så fort vi har parfymerad kräm eller våra kläder tvättas i parfymerat tvättmedel så har vi länge bara kört på Grummes oparfymerade tvättmedel. Men det är så tråkigt? Och alla kläder luktar typ sjukhus efteråt? Men så gav min mamma mig ett paket med Humdakins tvättmedel som luktar lite svagt av kamomill och dessutom är allergitestat och HERREGUD vad härligt allting blev? Kläderna doftar lite svagt men fantastiskt och inga reaktioner på varken min eller barnens hud! Hurra!

3. Spana in

Att jag älskar det svenska (och göteborgska!) märket Blaou har nog ingen missat. Och deras senaste kollektion är verkligen det finaste jag sett! Älskar mönstret, färgerna – ja allt! Frank har jumpsuiten på bilden och som Billie sa ”man blir liksom glad när man ser den!”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.