Julia Mjörnstedt Karlsten

LUNGINFLAMMATION, ÖRONINFLAMMATION, FEBER OCH HOSTA

Dagen i soffan blev en dag på akuten istället. Efter en mängd undersökningar och röntgen visade det sig att han hade en misstänkt lunginflammation. Han skrevs in på en avdelning men vi fick åka hem, men det sköna med det var att vi kunde ha direktkontakt med avdelningen istället för att behöva åka till akuten igen. Igår blev han sämre och idag fick vi en tid för läkarbesök på avdelningen. Då konstaterades också dubbelsidig öroninflammation. Dock vill de inte ge antibiotika till så små barn om öroninflammationen inte ”buktar ut eller läcker var” så vi fick åka hem igen.

Lilla Frank. Det är så vidrigt att se sina barn sjuka, den värsta smärtan som finns. Min mamma sa alltid när jag var mindre och sjuk ”Jag önskar att jag kunde ta det istället för dig” och jag förstår verkligen vad hon menade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miriam

    Låg inne i somras med min äldsta son (snart 4 år) med hjärninflammation och nu senast innan jul med min ena tvilling på 8 mån som fått njurbäckeninflammation och krupp. Lika vidrigt varje gång 😞 Men avd. 330 på Östra är fantastisk. Och att man kunnat ringa dem direkt är guld värt 🙏🏻 Hoppas dock jag ”slipper” fler besök där på ett bra tag ! Krya på er ❤️