Julia Mjörnstedt Karlsten

EN DAG I SOFFAN

Vi fortsätter vabba här hemma. Frank har haft hög feber sen i onsdags kväll och en fruktansvärt retsam hosta som inte ger sig. Det är så hemskt att se sina små må dåligt, man känner sig så väldigt maktlös.

Dagen spenderar vi därför i soffan med att kolla på Pippi för sjuttioelfte gången och samtidigt gör jag allt för att försöka locka i honom glass, frukt och dricka.

I eftermiddag ska jag och Billie ha lite egentid på stan och fixa hemlisar till en viss pappa som fyller år på torsdag… det är så roligt nu när Billie blivit så gammal så hon själv har en massa idéer kring vad hon vill ge honom. En del bra en del lite… annorlunda 🙂

Ha en fin måndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.