Julia Mjörnstedt Karlsten

DU HAR VÄL INTE MISSAT?

Så ofta när jag läser och ser saker tänker jag att jag måste tipsa er om det, men sen glöms det av. Men här nu kommer ett samlat inlägg med saker jag absolut tycker att ni ska kolla in!

Johanna Bradford och hennes man Adam säljer sitt fantastiska hus nära Kullavik utanför Göteborg. Jag som varit i huset kan lova att det (tro det eller ej) är ännu finare i verkligheten! Oavsett om du är ute efter ett nytt hem eller bara vill få en dos inspiration tycker jag att du ska gå in och kika på alla bilderna här!


Mina vänner Jakob och Cole driver sen en tid tillbaka kollashop.se där man kan köpa de mest fantastiska fotokonsten från fotografer runt om i världen. Alla printen finns i begränsad upplaga. Jag har äntligen lyckats bestämma mig för vilka jag älskar mest och så fort de kommit lovar jag att visa vilka det blev. För er som bor i eller har vägarna förbi Stockholm har de just nu dessutom en pop up-butik på Götgatan 31 dit man kan gå för att klämma, känna och titta på motiven!

Slutligen två serier på Netflix som ni verkligen måste se! Girlboss och The Letdown. Girlboss är lättsam, rolig, skarp och väldigt peppande. Jag har svårt att se att det finns någon som inte skulle tycka om den!
The Letdown handlar om föräldraskap, relationer och vad som händer när man får barn. Och jag har aldrig skrattat så högt av igenkänning som till den. Se båda! Genast!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.