Julia Mjörnstedt Karlsten

BILRESEHACK!

I annonssamarbete med NaturNes

Vi reser en hel del med vår bil. Mina föräldrars gård ligger drygt en timma från Göteborg och vi har släkt och vänner i Stockholm, på Gotland etc. Det blir alltså en del tid som spenderas i bilen.

Frank, som är extremt bestämd kring mat och när och vad han vill äta börjar ofta gnälla om mat i bilen. Ett tag hade vi snacks, men när vi fick prova NaturNes från Nestlé insåg vi att han gillade det precis lika mycket kallt och att det därför var en perfekt måltid att ta med i bilen.


Och tycker man att det är såhär gott behöver vi inte ens vara oroliga för att han ska spilla 🙂

Råvarorna i NaturNes ångkokas på ett sätt som både gör att alla näringsämnen och smaken bevaras. De innehåller dessutom 100% naturliga och ekologiska ingredienser och inget tillsatt salt eller socker! Läs mer och hitta alla smaker här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.