Julia Mjörnstedt Karlsten

ARKET GÖTEBORG

I torsdags var jag på förhandsöppningen av Arket som nu öppnat på Kungsgatan här i Göteborg. Jag gillar hur man skapat butiken efter ett koncept istället för en traditionell butik. Där fanns en restaurang/café som serverade helt magiska vegetariska och veganska alternativ (ja, jag provsmakade allt :)). Utöver detta fanns där så mycket fint som jag hade kunnat tänka mig ta med mig hem. Men jag fick begränsa mig till det ovan, saker som vi faktiskt ”behöver”.

Vita julgranspynt till granen som vi ska ta in i veckan och en flygande gris som ska få hedersplatsen högt upp i granen. Pyjamasar till barnen i det mest fantastiska, tunna, mjuka bomullstyget. Tre små retrobilar i metall till barnens kalender och grymma hårsnoddar till mig. I goodie bagen man fick med sig låg också en tvål och en handkräm.

Så har ni vägarna förbi tycker jag att ni ska gå in och kila runt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna Oltegen

  Hej Julia,
  Mitt namn är Sanna och jag jobbar på Redcarpet.se, vi arbetar mycket med influencer marketing och outreach. Jag gillar din blogg starkt och skulle gärna komma i kontakt med dig för att diskutera samarbeten 🙂
  Hoppas jag hör från dig!

 2. Sanna

  Hej Julia,
  Mitt namn är Sanna och jag jobbar på Redcarpet.se, vi arbetar mycket med influencer marketing och outreach. Jag gillar din blogg starkt och skulle gärna komma i kontakt med dig för att diskutera samarbeten 🙂
  Hoppas jag hör från dig!