Julia Mjörnstedt Karlsten

DE SOM SÄGER EMOT

Jag har haft ett så himla fint dygn i Stockholm. Jag åkte upp igår för några möte och för att delta i ett seminarium med ”Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap”, en stiftelse jag fick stipendium från 2012 (ni kan läsa mer här om ni vill). Hann precis checka in på hotellet när Anja smsade och skrev att hon var i lobbyn. Jag träffade Anja för många år sen, typ 2011(?), när hon gick en utbildning och intervjuade mig om mitt arbete med Ung Cancer. Hon är verkligen en person jag tycker mycket om och även om vi inte träffas superofta känns det alltid som att det var igår nä vi väl ses. Visst är det grymt med sånna relationer?

Efter en liten stund vandrade vi upp mot Miss Voon och mötte upp Anna. Anna ragagde jag upp på Instagram för många år sen och hon var den som fotade vårt bröllop (vill ni förresten se bilder från det?) och blev direkt en nära vän. Hon är verkligen helt galen och den roligaste människa jag känner. Följer ni tex inte hennes konto ”Influensaren” på Instagram måste ni göra det direkt!

Dåliga bilder men en fantastisk kväll.

Det är så coolt att ha människor som Anna och Anja i sitt liv. Som både inspirerar, peppar och stöttar men som också säger emot, ifrågasätter och kör över en med grymma argument. Jag är ju en person med en ytterst stark vilja och som ofta berättar den, därför är det extra viktigt för mig att omge mig med människor som inte är rädda för att säga emot. Jag gick verkligen ifrån kvällen som en lyckligare och starkare människa. Tack finaste vänner för det!

(Och även som en mättare människa, om ni någonsin är i Sthlm och får möjlighet att äta på Miss Voon är deras hummer-tacos to die for)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.