Julia Mjörnstedt Karlsten

VÄXTEN SOM TOG ÖVER ETT BADRUM

Det började med ett litet skott från mamma.
Jag tyckte så mycket om den för dess marmorerade blad och bad henne klippa av ett blad till mig. När den fått rötter satte jag den i en ganska stor kruka (för ni kommer väl ihåg mitt tips om krukor här?) och satte den i badrummet. Det var egentligen inte så genomtänkt, mest att jag inte hade någon annan plats, men det visade sig vara en väldigt smart drag för värmen och fukten i rummet gjorde att den fullkomligt exploderade!

Steg för steg fick den flytta längre och längre upp i hyllan och nu har den nåt översta hyllplanet! När bladen nådde marken fick den istället klättra runt till andra sidan. Känns så hemskt att behöva klippa i den, Någon som har något förslag på var jag ska göra av grenarna härnäst? 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Augusta

    Så fin! En vän till mig har en liknande som är enorm! Hon har fäst upp den mot taket i en tråd (typ fiskelina) som inte syns, ser ut som att växten svävar. Kanske kan vara något?

  2. Augusta

    Så fin! En vän till mig har en liknande som är enorm! Hon har fäst upp den mot taket i en tråd liknandes fiskelina som inte syns, ser ut som att växten svävar. Kanske kan vara något?