Julia Mjörnstedt Karlsten

JUST NU – HITTAT & SPARAT.

Mitt inspirations-scrollande på Pinterest fortsätter. Här är mina senaste pinnade fynd!

 

Säga vad man vill om döda blommor-trenden, men ur ett hållbarhetsperspektiv är det ju verkligen bra! Jag blir också så lycklig av att se att fler och fler inrednings-bilder inte bara har de ”senaste trenderna” utan att gammalt och nytt blandas med trasigt och helt.

 

Så fort Halloween-pysslet plockades bort fick jag ett akut sug efter att julpynta. När är det egentligen okej att sätta igång med det? Första advent? Slutet av november? Fast de här torkade apelsinerna räknas ju knappt som julpynt, kanske kan man få göra dom redan i helgen?

 

Att måla med vit tusch på ett fönster måste vara mitt bästa julpynts-tips! Förra året skrev Billie sin önskelista på fönstret och ”HEJ TOMTEN” högst upp, så himla gulligt! Man kan ju också göra sånna här fina kulor?

 

Just nu pinnar jag en hel del mat och den här röstin med löjrom, creme fraiche och picklad rödlök föll jag pladask för!

 

Ge mig baggy jeans, grå stickad tröja, vita sneakers och en stor kappa så är jag nöjd typ året runt. Sparad för att alltid komma ihåg att det är ett säkert kort!

 

Finns inget jag inte gillar med den här bilden och den sparades i typ alla mappar jag har som rör barnen!

Och avslutningsvis – i helgen blir det bak och vi ska testa det här oemotståndliga receptet på blåbärsbullar! Kan ju inte bli annat än gott?

 

Vill ni kolla in mina boards på Pinterest hittar ni alla här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.