Julia Mjörnstedt Karlsten

SPARAT PÅ INSTAGRAM

Instagram är ju min hemmaarena, det är där jag spenderar mest tid (läs alldeles för mycket tid), där jag hittar mest inspiration och där jag får flest idéer. Jag är en flitig användare av spara-knappen och att gå igenom det jag sparat gör mig alldeles lycklig! Här kommer ett axplock av mina senaste sparningar, kanske kan det inspirera även er?

 

1. När det kommer till färgkomposition och att göra små stilleben är @emmawallmen min absoluta favorit. Försöker alltid kopiera och härma hennes stilleben, men det går ärligt talat sådär…

2. JAG HAR HITTAT MIN TATUERARE! Kommer ni ihåg att jag länge varit på jakt efter någon som kan hjälpa mig smycka mina armar? Nu har jag äntligen hittat henne! Kolla själva in @majalisabekken. Dock har hon bokningsstopp och öppnar upp för bokningar igen i januari. Har nog aldrig lagt in så många påminnelser kring något som detta!

3. När det kommer till barn, barnkläder och bildkompostion är @minimockspetra den jag gillar mest. Tror på riktigt att jag sparat alla bilder hon någonsin lagt upp?

4. @emiliailke är rolig, sjukt talangfull och skapar ett enormt pysselsug hos mig.

5. Vi letar ju hus (ja, det har vi gjort i flera år) och det jag kanske längtar efter mest är att få renovera ett kök. @nordiskakok står högt upp på den önskelistan.

6. Kontot @tipsochtrix går kanske inte riktigt i linje med de andra kontona jag följer, men jag älskar alla smarta tips kring allt från halloween-pyssel till matlagning. Den här bilden på ugnsrostad brysselkål sparades direkt och ikväll blir det premiär!

7. @hosmajorskan är ett göteborgs-par med provocerande bra smak och en perfekt balans av gammalt och nytt.

8. Den här bilden från @underbaraclaras sparades mest för dess tillhörande text om matlag. Detta är verkligen något jag ska styra ihop till våren!
”I vintras startade vi ett matlag med två familjer i byn. Varje tisdag turas vi om att bjuda hem på middag. Enkelt ska det vara. Korv och makaroner är fullt tillräcklig ambitionsnivå. Även om det stundtals blir mer arbetat än så. Och så äter vi och umgås till alldeles för sent och barnen hunnit dråsa av i soffan. Pratar om roligt eller svårt. Djupt eller fjäderlätt. Och jag tänker att jag unnar alla att ha ett opretentiöst matlag med personer de gillar. Att ses just en vardag, direkt efter förskolehämtning och jobbet gör att man kommer lite trött med garden nere och förväntningarna på noll. Ändå blire guld varje gång. Kanske just därför.”

9. Min all time Instagram-crush @bloggaibagis postade en bild för första gången på LÄNGE och jag gjorde till och med ett högt litet glädjetjut. Den enda jag inte gillar med kontot är att det uppdateras för sällan (hint hint Janiche!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.