Julia Mjörnstedt Karlsten

PERSILJEPALATSET – EN PÄRLA PÅ MALLORCA

I somras spenderade vi nästan två veckor på Mallorca. Jag har aldrig tidigare varit på ön men föll pladask. Kanske berodde min direkta förälskelse mest på att jag av en slump hittade det mest magiska huset någonsin och där bodde vi vår första vecka. Huset ägs av en svensk familj och ligger i den lilla byn Felanitx, på den sydöstra delen av Mallorca. Felanitx är verkligen en orörd pärla, fylld av mysiga små restauranger, trånga gator med hus i jordnära färger och inte några turister så långt ögat kunde nå. Det enda negativa är kanske att byn ligger lite inåt i landet så vill man ta sig till havet får man åka en stund med bil. Detta var dock inga problem för oss som gillar att se oss omkring och dessutom fanns det en alldeles lagom stor pool i husets trädgård.

Det kommer bli svårt att beskriva huset med ord, men jag ska göra ett försök. Från gatan sett kunde man aldrig ana det man skulle få uppleva på insidan. Från gatan sett var det mest en dörr, likt alla andra. Men väl inne var det allt vi kunde önska. Tre våningar, sju sovrum (okej, vi behövde bara två, men ändå), magiska badrum och ett kök som var en kombination av utomhus och inomhus. Trädgård med pool, biljardrum, yougarum och färska örter. Pizzaugn, takterass och perfekt inomhustemperatur. Äh, jag låter bilderna tala för sig själva istället!

 

  En familjebild – typ den enda som finns på oss? 🙂

 

 

Är ni sugna på att boka huset inför nästa sommar såg jag att de har flera veckor lediga! Läs mer här! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Sjukt fina bilder! Fotar du med telefon? Säg gärna vilken isåfall 😍 bilden på lillbörnet vid poolkanten är ju DÖDENS SÖT