Julia Mjörnstedt Karlsten

VEM ÄR JAG? (FÖRMODLIGEN SIST PÅ BOLLEN)

Att skriva en vettig presentation. Lite panik och ganska mycket prestationsångest. Hur får man ner det som är jag i ett inlägg?

Men jag är alltså Julia.
33 år och ofantligt dålig på att vara ensam. Tvåbarnsmamma till Billie och Frank och gift med Emanuel (som är journalist, morgontrött och väldigt duktig på svåra ord). Jag är canceröverlevare, nyfrälst crossfittare (så kan det väl ändå inte heta?) och PR-konsult. Impulsiv, otålig och ganska osäker. Spontan, kontrollfreak och stolt Göteborgare (inte nödvändigtvis i den ordningen). Jag har svart bälte i att överanalysera saker och spenderar helst min tid med att hänga med mina barn och möblera om hemma.
Om jag skulle skryta skulle jag säga att jag både blivit utsedd till svensk hjälte, fått pris av Kungen och blivit utsedd till ”Årets mama”. Fast mest skrytig är jag ju över mina barn som trots sina få år på jorden redan är smartare, charmigare och roligare än vad jag är.

Och här är alltså min nya blogg! Förmodligen sist på bollen kring det här med blogg, men jag är så himla pirrig och förväntansfull (även lite smått kräkfärdig). Om ni letar efter en snygg blogg som bara bjuder på en massa härligheter har ni dock tyvärr hittat fel. Visst kommer det finnas en del fina bilder och kanske kastar jag in ett tips här och där, men mest kommer det nog vara en salig blandning av otillräcklighet, föräldraskap, pinsamma situationer, misstag, nakna sanningar och kaos. Smutsiga barn, klimatångest och vardagsbetraktelser. Lite så som jag och mitt liv är i största allmänhet alltså! Och vill du önska något kring innehållet (och hjälpa mig med min prestationsångest) skulle jag bli så innerligt glad om du ville lämna en kommentar om det nedan.

Så TACK för att du tittade förbi. Jag hoppas att jag inte skrämde bort dig och att du snart kommer tillbaka!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ludwig

  Alltså med din råd skulle nog till och med jag få växter att överleva ? Tyck också att du e helt rätt person att blogga.

 2. Linn

  Okej så jag har ju LÄNGTAT efter den här bloggen. Och känner redan nu att den är allt vi längtat efter? Har redan googlat upp närmaste handelsträdgård så jag kan boosta min monstera, och funderar på att börja med crossfit. Helt rimligt beteende också?

  1. julia

   hahahaha! Jag ÄLSKAR den här kommentaren! Och beteendet, haha! Lovar att aldrig lura in dig i några dumheter eller i något jag själv inte ärligt älskar! Och jag ÄLSKAR båda monsteror och crossfit!

 3. Martina

  Fina Julia. Äntligen härligt ärliga inlägg i bloggformar. Kommer garanterar både skratta och gråta här inne! Du är nu i mina favoriter på telefonen. Heja dig!

 4. Karin

  Å de kommer bli såå bra. Följer dig på Insta och du skriver alltid så bra, speciellt när du beskriver din kärlek till dina barn. Du kommer klara detta med bloggandet galant och följer dig här från och med nu! Kram K

 5. Sofia

  Härligt Julia, det här tror jag kommer bli toppen! Kan inte tänka mig nåt bättre än att få läsa om livet. Så som det är. Rakt upp och ner.
  Ser framemot nya inlägg ❤️
  Hälsningar Sofia, instagramföljare och nu även bloggföljare

 6. Maria

  Yey! Underbart att du bloggar! Som Instagram fast mer utrymme för kloka ord och braiga bilder! Kan ju bara bli bra! Gärna mera fina växttips!