Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Vad kul att du valde att klicka dig in på min blogg! Hoppas du har kommit för att stanna 🙂

Jag är en 2-barns mamma som bor utanför Lund i Skåne. 80-talist ända ut i fingerspetsarna 😉
Jag började blogga 2008, nästan exakt 6 år sedan faktiskt, på MEL-Blogg. Jag slutade blogga där i oktober 2011. Jag begav mig till minbebis.com och startade Miss Memo. Jag har lämnat båda bloggarna igång eftersom jag själv tycker om att gå tillbaka och läsa, för det är så mycket som händer som man glömmer. Det blir ju lite av en dagbok även om man inte skriver allt om sig själv på bloggen. Den är ju bara en del av mitt liv, inte hela mitt liv…
Klicka er gärna in på länkarna och läs mina tidigare bloggar, så kan ni läsa mer om mig och hur jag har utvecklats som bloggare.

Jag har 2 underbara flickor, Diza född 2005 och Novalie född 2010, våra små underverk. De gör livet värt att leva, tack vare de får vi skratta varje dag.

2011 förlorade jag min mamma, hon blev bara 56 år. Hon kämpade tappert mot cancer i 2 år, men tyvärr förlorade hon striden. Livet totalförändrades på 3 sekunder. Jag stod min mamma väldigt nära och det är fortfarande en kamp för mig ibland att ta mig igenom vardagen. Hon var min klippa.

Efter sista graviditeten (jag har haft risk graviditeter båda gånger) fick jag en del komplikationer. En av dem är hypotyreos, en variant av struma. Den varianten som gör det svårt att gå ner i vikt och låg energi. Varje år går jag och testar mig för att se så min medicin ligger på rätt nivå, det kan ändras väldigt snabbt. Det gör livet till en kamp emellanåt. 

Jag är framåtsträvande, kunskapstörstande och drivande. Jag borde nog ha eget företag egentligen, jag funderar ofta på ny affärsidéerm men jag är idag anställd på ett större företag och just nu trivs jag med det.
Men det är även så att I Want It All- Jag vill både ha karriär och barn. Jag har en dröm om tre barn och ett bra och intensivt yrke. Det är inte lätt och det kräver väldigt mycket av en människa. Men jag vet att det går 😉

Mina intressen är träning, mina barn (såklart- jag gör allt för dem), heminredning, barnmode, musik, resa, skönhet, mode, snowboard m.m. Bloggen handlar mina intressen och min vardag. Hoppas ni tycker den är tillräckligt intessant för att stanna 🙂

Tack för att ni läste 🙂