Jottan – Bland Solsken och Småtroll

God Jul 2015

Detta inlägget har tagit mig en vecka att lyckas publicera!!

Då har julafton både kommit och gått för detta året. Det har varit lite stillestånd hög igen, men snart kan jag berätta varför mitt livspussel inte riktigt går ihopa. Men jag vill vänta ett tag till.

Julaftonsmorgon vaknade tjejerna upp i sina nya pyjamaser som de fick lillejulafton. På julaftonsmorgon hade tomten varit här och lämnat vars ett paket till, i de paketen låg det efterlängtade morgonrockar 🙂

image

Julafton har firats hos min syster, med pappa och fosterbror, bror med barn och extrafamilj. Så vi var mååånga som firade, precis som det ska vara 😉

Det var högljutt, högt tempo och fantastiskt roligt. Familjens högtid indeed. Det har det alltid varit, man känner dock alltid att någon saknas. Men det blir lättare och lättare för vart år. Även om saknaden alltid är kvar. Men i år var vi 19 pers och mer än hälften var barn så där var inte mycket tid att sitta och fundera.

Jag var väldigt sjuk hela julafton, sedan några dagar innan och hade ont i kroppen och huvud och hals. Men jag kämpade mig igenom dagen ändå. Annandagen låg jag dock helt utslagen hela dagen 😉

Här kommer lite foto:)imageimageimage

Läs tröjan! Morfar fixar gröten :)
Läs tröjan! Morfar fixar gröten 🙂

imageimageimageimage

Tomten kommer!!
Tomten kommer!!

image

Brorsans kids fick VR brillor, jag var ju tvungen att testa!
Brorsans kids fick VR brillor, jag var ju tvungen att testa!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.