Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Ögonuppdatering

Nu har det gått strax över en vecka sedan jag gjorde ögonoperationen. I fredags var första gången på två veckor som jag fick sminka mig igen. Det var väldigt jobbigt, ska jag erkänna, att gå till jobbet osminkad. Så så fort jag fick så sminkade jag mig igen. Det blev dock bara underlagskräm, puder och mascara. Vågade inte ta eyeliner och ögonskugga, men det kunde jag nog gjort. 

 Jag har problem med torra ögon. Jag får använda mycket ögondroppar. Särskilt på jobb där det är torr luft. Igår när jag var med Diza på innebandycup tog det flera timmar innan jag kunde fokusera med blicken på långt håll. Vet inte om det berodde på lysrörs ljuset eller för att jag var så torr i ögonen. 

Det är oftast ett öga i taget som inte kan fokusera. Så jag ”ser” men det är precis som när man hade torra kontaktlinser, det blir lite ”immigt”…

Ska till ögonläkaren på torsdag igen för att kolla. Så då ska jag fråga om detta är normalt.men så vitt jac har hört kan man ha problem med detta ett par veckor efter operationen. Och om man har otur resten av sitt liv. Ångrar fortfarande ingenting. Alternativet (när man har så dålig syn som jag hade) är värre 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.