Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Pepparkakshuset 2015

I söndags fick flickorna äntligen göra sitt efterlängtade pepparkakshus. Det har längtats här hemma efter det och jag tyckte att första advent passar det ju bra. Så innan vi stack till pappa på middag fick barnen vara hur kreativa de ville med pepparkakshuset. De fick göra precis som de ville och kontrollfreak som jag är så kliade det i fingrarna några gånger. Ni få se varför det kliade i mina fingrar på bilderna 😂 

Men de var superduktiga och deras hus blev så himla fint! Och jag är glad att lyckades hålla min och låta flickorna bestämma helt själv! 

    
    
 
 Det färdiga resultatet! 
  
 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.