Adventsmiddag – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Annons

Adventsmiddag

Vi har en tradition som håller i sig trots att tiderna förändras. Den traditionen är att ända sedan vi flyttade hemifrån så har vi åkt till mamma och pappa på 1:a adventsmiddag. Även sedan mamma gick bort så håller pappa fast vid traditionen, till vår stora glädje 🙂

Idag bjöds det på baconlindad fläskfilé, potatis och brunsås. Till efterrätt hade pappa gjort äppelpaj och vaniljvisp 😋

Tack pappa för supergod mat!

Kusinerna cousins och ja… Novalie invigde sin tomteklänning idag 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx